24.12.2015

Home sweet home

Maanantaina 21.12 olin klo 7.05 Suomessa ja teki mieli lähteä takaisin ihan saman tien. Pimeys kylmyys ja kosteus tuntui sangen inhottavalta. Mutta toisaalta oli niin ihana päästä takaisin Suomeen ja pian kotiin :)
Helsingissä tuli niin kummallinen olo kun ymmärsi kaupassa kaiken sen mitä ihmiset puhuu, eikä tarvinnut enää katsoa vaan silmät pyöreinä että mitähän ne puhuu. Mutta samalla oli ahdistavaa kuulla kaikkea sitä kiirettä ja ihmisten stressiä, kaikkia niitä inhottavia sanoja. Mutta silti koti on aina koti!
Lumi! <3

Matka Helsingistä jatkui Jyväskylään jossa näin ihania ihmisiä eikä kyyneleitä voinu oikein pidätellä. Tiistai aamuna suuntasin junalla Pieksämäen kautta Joensuuhun ja kyllä meinas mennä hermo Pieksämäellä junaa vaihtaessa!! Juna välillä Pieksämäki-Joensuu oli vanha kun taivas ja askelmat junaan oli melko korkeat. Tuon 24 kilon laukun, 20 kilon rinkan, vajaa 10 kilosen pienemmän laukun sekä käsilaukun kans junaan nouseminen oli aavistuksen hankalaa Eikä kukaan varmasti tullu vahingossakaan tarjoamaan apua!! Siitä mää olin hyvilläni että junassa oli sen verran väljää, että sain pitää kaikki tavarat siinä viereisella paikalla. Ja samalla nukkua rinkkaa vasten :D Onneksi isi oli juna-asemalla odottamassa ja autto nostelemaan noita laukkuja ulos. Muuten mä olisin vaan viskannu ne ovelta ulos ja alas :D


Joensuussa oli hiukan lunta,  mutta ajatus mustasta joulusta tuntui karmivalta. Juuassa onneksi oli aavistuksen enemmän lunta. Ihana olla kotona! <3 Vaikkakin hiukan olin hämmentynyt tästä kaikesta ja kaipasin.

Sataa lunta hiljalleen, on valkoinen jo maa
Tyttö kulkee mietteineen ja häntä paleltaa
Lämpimikseen lumeen hän tekee enkelin,
 Se poistaa huolet ikävän, siks tekee toisenkin...
Juulia Haverinen-Lumienkelei

Eilen aamulla kun heräsin omasta sängystä hyvin nukutun yön jälkeen ja katsoin ikkunasta ulos, tunsin suuren ilon ja onnen tunteen. Maa oli aivan valkoinen ja lunta

satoi koko ajan lisää!!! <3 Saatiin me kuitenkin valkoinen joulu! :)

Home swert home! <3

Tänään on siis jouluaatto ja aion nauttia tästä ihanasta valkeasta joulusta täysin siemauksin!


Hyvää ja rauhallista Joulua teille kaikille rakkaille ihmisille!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti