6.12.2015

6.12.2015

Niin se vaan tämäkin vuosi on kerennyt vierähtää jo joulukuun alkuun ja itsenäisyyspäivään. Ei voi muuta kuin edelleenkin olla kiitollinen kaikille heille jotka tämän itsenäisyyden ovat meille mahdollistaneet!  Älkäämme koskaan menkö sitä itsenäisyyttä hukkaamaan!
Pakko fiilistellä kuvilla viime joulun alta! :)

https://www.youtube.com/watch?v=6YV0rgHhGn4
Tätä kappaletta en erinäisistä syistä ole pitkään pystynyt kuuntelemaan itkemättä, mutta koko ajan tämä kappale kulkee mukanani, nimittäin puhelimessa. Etenkin tällä reissulla tämän kuullessa koti-ikävä hiukan helpottaa ja ylpeys Suomesta kasvaa!

Täällä ulkomailla ollessa suomalaisuutta on aivan erilailla ruvennut arvostamaan enkä kertaakaan täällä ollessa ole hävennyt sanoa sitä että minä se muuten olen Suomesta kotoisin. Silloin kun täällä ulkomailla kuulee jonkun puhuvan suomea (täällä kuulee kyllä harva se päivä), on olo todella iloinen ja kotoisa. Vaikka Suomessa on tällä hetkellä ollut hiukan ongelmaa jos jonkinlaista, mutta minulla on vahva usko siitä että kyllä tästä vielä noustaan! :)
Hiukan harmittaa tänään (jälleen) olla täällä kaukana kotoa, sillä olisi niin ihana kotona viettää aikaa perheen kanssa, nauttia äitin tekemästä ruuasta ja illalla syventyä television ääreen katselemaan Linnan juhlia. Tänä vuonna kuitenkin joudun itsenäisyyspäivän viettämään yksin, katsellen Linnan juhlia Yle Areenan välityksellä kannettavan ruudulta sekä tekemään itte omat ruokani.. :D

Tämän laulun myötä toivotan kaikille teille ihanille Hyvää itsenäisyyspäivää! <3
Ollaan ylpeitä siitä mitä olemme!
https://www.youtube.com/watch?v=6YV0rgHhGn4

P.S Enää 14 aamuna minun tarvitsee herätä täällä!!!! :) 

<3 Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti