2.9.2015

Tämähän on helppoa kuin heinän teko! :D

Eilen illalla oli sähköpostiin tullu tarjous asunnosta joka on 100 euroa halvempi kuin se jota mää nyt tähän asti oon "piirittäny" ja kuvien perusteella toooooosi hieno. Tai ainaki semmone missä voi sen 3 kuukautta asua :D Ja sitä paitsi se uudempi asunto on vielä sitä harjoittelupaikkaa lähempänä kuin mitä se toinen. Onneks en kerenny sitä toisen asunnon varausmaksua maksaa.. Se on vaan auttamaton tosi asia että opiskelijalle 300 euroa 3 kuukaudessa enemmän käyttöön on aika paljon. Vaikka ulkomaille avustuksia saakin tosi hyvin, mutta silti. Etenkin kun Espanjassa sähkö tätä nykyä on paljon kalliimpaa kuin Suomessa. Tää on vaan oikeesti niin huippu fiilis kun saa järjesteltyä näitä asioita ja reissuun lähtö sen kun lähenee!! :)

Asioita mitä pitää ennen reissuun lähtöä "puuhastella" on matka-apteekin hommaaminen sekä vakuutuksien hommaaminen.. Ei enää siis paljon! :) No tietenki kannattaa ehkä pakata kaikki omat pikku tavarat asunnosta pois sekä matkalaukkuunki kannattais ehkä jotain rojua tunkea mitä meinaa reissuun mukaan ottaa :D

Ah, aina nää tähän koulukseen liittyvä harjoittelupaikkojen varaaminen ja miettiminen aiheuttaa varmaan jonku 100 kappaletta harmaita hiuksia joka ikinen kerta!! :D Vaikka nyt olikii sinänsä helppo tilanne kun sai vaan laittaa ylös 3 sellaista paikkaa mihin tahtois päästä tekemään hoitotyön syventävää harjoittelua. Mutta kun paikkoja ei tunnetusti ole kuin rajallinen määrä ja opiskelijoita kuitenki on suhteellisen paljon. Mutta toisaalta sillä ei oo niin yhtään mitään merkitystä että missä teet nuo harjoittelut (kunhan on vaan oikean alan harkkapaikka) koska meistä kaikista tullee tästä koulusta samanlaisia sairaanhoitajia. Mutta taas toisaaalta ei halluis aina tehhä harjoittelua sellaisessa harjoittelupaikassa mikä ei ennen harjoittelua oo kiinnostanutkaan. Mutta ihan joka ikisessä paikassa oppii taatusti jotakin uutta, mutta se on vaan niin ihan täysin sun omasta asenteesta kiinni! :) Joten yritetään muistaa pitää mieli avoimena ja antaa uusille asioille mahdollisuus! :)

Tänä aamuna olin jo klo 6.40 kuntosalilla hikoilemassa ja tuli tehtyä ihan hyvä jalkareeni :) Mutta aavistuksen meinas kiire tulla kun salin jälkeen piti käyä ostamassa maitoa ja käydä vielä suihkussa mutta silti mää kerkesin :D Ja klo 10 olin jo koulussa..

Onneks kohta on viikonloppu ja pääsee Jyväskylään, jossa on tiiossa jotain oikein oikein kivaa! :)

Pitäkää huolta ittestänne ja toisistanne! :) Ja syksy ei kun vaan koko ajan etenee joten ettikää jo villasukat ja lämpimät vaatteet esiin :) Mää laitoin tänään jo kouluun villasukat jalkaan kun ulkona on jo kylmä :F

<3 Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti