15.9.2015

Huippu maanantai ja vielä psrempi tiistai

Eilen aamulla heräsin jo klo 5.50 ja ei vitsi ulkona on tuohon aikaan pimeä! Eipä oo aikoihin tullu tuohon aikaan herättyä ja sen kyllä huomas kun oli niiin älyttömän kova väsymys. Ja eilen aamulla oli ihan älyttömän kova sumu, mutta kyllä se jotenki oli vaan niin hienon näköistä kun tiellä näytti vaan siltä, että tie loppuu tuohon ihan saman tien :D
Maanantau aamu klo 6:40,..

Ja aamulla saatiin yksi koulutehtävä tehtyä neidän pienryhmän kanssa, yksi homma vähemmän pois alta :) Mut se tuo "aikainen" herätys aamulla otti veronsa ja koulun jälkeen oli pakko ottaa pari tunnin päikkärit sohvalla,  vaikka yritinki lukea vielä Pediatriaa :D Ja hitto sitä muuten ihminen on tyhmä elukka välillä!!! :D Aiemmin meitä aloittaneet opiskelijat on kertonu et tuo Pediatrian tentti on ihan älyttömän vaikea ja siitä on melko mahdoton saada jyvää numeroa, mutta taas täyttä bullshittiä! :D Vaikka verkkotentti jo itsessään on jännittävä ja stressaava juttu kun siinä se kello koko ajan juoksee näköpiirissä ja sitähän kun ei osaa olla tuijottamatta :D Mut vaikka aikaa olikin vaan 45 minuuttia niin silti mää sain tentistä 5 (arviointi 1-5).. siis se meni aiiiivan yli odotusten, kun olin melko varma että se tentti ei mee ees läpi :D Ihan huikea fiilis! :D Ja taas yksi homma pois alta ennen reissua :)

Illasta kävin ystävän luona jonka oon tuntemu siitä lähtien suunnilleen kun minä ja hän on oltu vaahtasammuttimen kokoisia ( eli hiiiiirveern pitkä aika tunnettu Miran kans! <3) Ja ihana Rimpulan-pimpula oli taas niin valloittava ja huolet taas unohtu aivan totaalisesti :)
Näin ilolla minut vastaanotettiin! :D

Ja jälleen taas tänä aamuna herätys oli jo kuuden aikoihin, sillä tentti alko jo 7.30. Sekavat fiilikset tentin suhteen, mutta taas yksi homma pois alta. Ja tänään on viimeinen päivä koulussa tänä vuonna, haikeeta mut silti niin huikeeta! :) Illalla salille ottamaan luulot pois :D Ei pääse liian korkealle leijailemaan! :D

Joensuulle aikaa vuorokausi heittää hyvästit ja sit lähtee haistelemaan uusia tuulia Euroopan toiselle laidalle ja kokeilemaan omien siipien kantavuutta! :)

Ei hitsi, mää oon viikon päästä jo Espanjassa! EN JAKSA ODOTTAA!! :))

<3 Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti