21.10.2015

Virallisesti kuukausipäivä!

Tänään on siis kulunut tasan kuukausi siitä kun mä täällä elämääni alottelin. Välillä aika on tuntunut menevän aivan mielettömän hitaasti mutta loppujen lopuksi se on mennyt hyvinkin nopeasti.
Kyllä tänne pikku hiljaa on alkanut kotiutua, vaikkakin koti-ikävä silloin tällöin iskee.

Mutta kovin juhlallinen tää virallinen "kuukausipäivä" ei ollut! Tänään oli vapaapäivä ja suunniteltiin erään ystävän kans et mennään 8.30 pilates tunnille josta mää kötevästi meen klo 10 hierojalle. Mutta aamun bussi ei sit koskaan tullu niin mää jouduin sit kävelemään koko matkan asunnolta Fuengirolaan. Siinä vaiheessa ei kyllä maurattanu yhtään nimittäin en mää mihinkään pilates tunnillekkaan kerenny. Mut jälkeen päin mä oon miettiny et voi olla ollu melko hauskan näköstä kun mää oon paahtanu pää punasena ja savu korvista sauhuten pitkin rantakatua! :D Tulipahan samalla tehtyä semmone reipas tunnin aamulenkki :D Kun mää pääsin sinne Fuengirolaan asti niin menin suosiolla rantaan kattomaan auringon nousua ja hiukan rauhoittumaan ennen hierontaa. Meinaa muuten aamut olla täällä melkosen viileitä ennen kun aurinko nousee. 

Hieronta oli aivan mahtavan suuri pelastus mun päivään! Otteet hierojalla oli juuri oikeanlaiset ja hän on kyllä ehdottomasti oikealla alalla! :) Kuka kaipaa hierontaa, fysioterapiaa, kauneudenhoito palveluita tai ohjattua liikuntaa Suomeksi Fuengirolan alueella niin suosittelen lämpimästä yritystä nimeltä MediVital! :) Nyt siellä on vielä ainakin tovin pari ft-opiskelijaa ja hierojaopiskelija joilla hinnat on edullisemmat mutta työnlaatu on silti huippua!! :)
http://www.medivitalclinic.com/ , käykää ihmeessä tutustumassa! :)

Edelleenkään en ole saanut tietokonettani takaisin ja nettikin alkaa olla lopussa. Mutta toivottavasti mä loppu viikosta saisin sen mun koneen takaisin ja ensi viikolla viimeistään sen rajattoman netin. Pääsiis pikku hiljaa tekemään koulujuttuja koneella ja kuuntelemaan luentoja yms.

Tänään pitkästä aikaa paistoi aurinko melkein koko päivän enkä mää malttanu olla parvekkeella ottamatta aurinkoa kun Fuengirolan reissulta kotiin selvisin.
Ainii ja mää annoin tänään luvan ittelleni käyä Suomikaupassa ja ostin Nalle 4-viljan hiutaleita, villalankaa ja neulepuikot :D

Nyt jo väsytt ihan kamalan paljon joten taidan mennä unille. Huomenna olis tiedossa harkkaa, fysioterapiaa, salia ja pilatesta.
Kauniita unia! :)

<3 Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti