11.10.2015

Never give up!!

Aattelin tälleen (jälleen kerran) päivitellä kuulumisia täältä Espanjan auringon alta (tosin se aurinko vaan on kadonnut jonnekkin tällä hetkellä) puhelimen välityksellä (kirjoitusvirheiden saattelemana).
Tietokoneestani ei ole kuulunut yhtään eikä mitään tällä viikolla. Mutta kun ollaanhan me kuitenkin Espanjassa niin en ihmettelisi yhtään jos mitään ei kuuluisi vielä pariin viikkoon. Kaikki koulutehtävät, verkkotenttiin lukemiset, luentojen katselut ja opinnäytetyön tekeminen vain odottaa sitä kaunista päivää kun minä sen koneen saan jälleen hyppysiini. Esimerkiksi tänäkin viikonloppuna olisi ollut vallan mainiosti aikaa tehdä vaikka tuota surullisen kuuluisaa opinnäytetyötä, mutta kun ei niin ei. Ja kun tämä viikonloppu kuitenkin kestää sen 4 kokonaista vuorokautta. Perjantai oli muuten vaan vapaa ja huomenna maanantaina on täällä joku kansallinen vapaapäivä eikä meidän tartte siis harkkaan mennä.
Aina kun minulla ei ole tekemistä kodin ulkopuolella niin silloin iskee kova koti-ikävä, tänäkin viikonloppuna on tullut jos jokunen kyynel vuodatettua sen takia. Ja huomenna on vielä maailman parhaan, rakkaimman ja ainoan isosiskon syntymäpäivä! <3 Siitäki alkaa tulla jo vanha! :D

Perjantaina tuli aamusta hiivittyä salille treenaamaan jalkoja ennen vesijumppaan menoa, joka oli maailman huonoin idea! Virallisesti vesijumppaa ei järjestetty koska meitä osallistujia oli kokonaista 2 ja 3 vaaditaan että tunti pidetään. Mutta ohjaaja oli niin ihana että veti meille epävirallisen vesijumpan :) Eli mikäli joku tätä blogitekstiä lukeva Aurinkorannikolla asuva on vesijumpasta kiinnostunu niin Sunset Beach Club -hotellin alakerrassa oleva Boyd's kuntokeskus järjestää joka maanantai ja perjantai klo 10.30-11.30 vesijumppaa ulkoaltaassa. Tehokasta ja hauskaa on!! :) Voin lämpimästi suositella ihan kaikille! :) Yksi päivä salilla ja/tai ryhmäliikunnassa on 8 €, viikko 25 €, 2 viikkoa 35 €, 1 kk 40 € ja 3 kk 100 €.
Mutta mulla perjantaina vesijumpassa jalat oli kun kaksi voimatonta pötköä jotka vaan roikkui minun mukana, voimaa ei olu juuri nimeksikään. Ja niitäkin vähiä voimia verotti ärsyttävät lihaskrampit molemmissa jaloissa vuoronperään ja yhtä aikaa. Totesinpa siinä vesijumpan ohjaajan kanssa että joko juon liian vähän tai elimistöni huutaa magnesiumia. Ja ei kun marssimaan apteekkiin magnesiumin ostoon.
Magnesium+kollageeni 1 kk annos
Käytiin perjantaina myös tutustumassa yhen toisen sh-opiskelijan kans Benalmadenan markkinoihin ja kyllä siellä herran jestas on porukkaa ja myyjää ihan riittävästi :D Mukaan ei tällä kertaa lähteny kun kilo viinirypäleitä, jotka makso 1,75 € :D Ne oli niiiiin hyviä!! :)
Jotain niiiin hyvää!! :)
Eilisen päivän mää sit pyhitin kokonaan Miramarille ja shoppailulle! :D Ja edelleen oon sitä mieltä et se on shoppailijan taivas ja shoppailusta ei niin kiinnostuneen pahin painajainen! :D Primarkissa oli varmasti yhtä paljon väkee kun Juuassa on asukkaita (no ehkä vähä liioiteltua mut) samaan aikaan mun kans :D Sinnikkäästi mää siellä vaan pyörin ja ostin muutamia uusia ihanan pirteitä urheiluvaatteita :) Palko oli vielä päästä illalla ottamaan aurinkoa omalle partsille! :D
Jostain syystä mää en ikinä Suomesta oo löytäny näin ihanan värisiä urheiluvaatteita! :D

Vaikken liien keltasesta tykkääkään mutta tää on vaan niiin ihan värinen! ;D

Pitäähän nyt kirahvilla jotain raitaakin olla!
Tänään onki satanu vettä oikeestaan koko päivän mutta nyt näyttäis siltä et rupeaa taivas selviämään. Eli mää siis lähden reippailemaan pyörällä salia kohden! :)
Toivotaan että ensi viikko on taas astetta helpompi (kotiin pääsy on lähempänä) ja saisin viimein sen tietokoneen omiin käsiini :)

1 kommentti:

  1. Huominen vapaapäivä on Kolumbuksen muistopäivä. Ainakin jenkeissä ja täällä Espanjassa virallinen vapaapäivä. En tiedä muista maista, mutta Suomessa ei ainakaan.....

    VastaaPoista