13.8.2015

Voi epävarmuus!!!

Viime viikonlopun fiiliksiä Kajaanista! :)
Aikaa arvioituun lähtöpäivään on enää 37 päivää ja allekirjoitettua harjoittelusopimusta en ole vieläkään saanut.. Koululta ovat kyllä kiitettävän ahkerasti "ahisteltu" sitä Espanjan opiskelija vastaavaa, mutta tällä hetkellä ovat siellä kesälomilla ja mitään ei ole nyt tehtävissä. Siellä palaavat lomilla ensi viikon jälkeen joten jospa silloin asiat selviäisivät.. Sit oliskii hommaa kun pitäis ettiä kämppä, ostaa lentoliput, selvittää oman asunnon kohtalo, vakuutukset hommata ja tehhä kaikenlaista valmistelua.. Mitään noista kun ei ennemmin voi tehhä jos mää en reissuun lähdekkään.. Pikkusen meinaa alkaa hermoa kiristää ja hiuksia tekee mieli välillä repiä päästä, mutta sekään kun ei taida mitään auttaa. Joten ei auta kuin kärsivällisesti odottaa (mikä on minulle välillä hiukka liian vaikeeta xD)


Mutta tänään alkoi jälleen koulu! :) Nyt alkoikin sitten se viimeinen kokonainen vuosi, kyllä se aika muuten menee ihan älyttömän nopeasti.. Vuoden päästä pitäis olla niin kun olevinaan valmis sairaanhoitaja, mutta tällä hetkellä tuntuu se melko utopistiselta ajatukselta :D Onhan tässä onneksi vajaa vuosi aikaa herätellä sitä sairaanhoitajaa :D Suurin osa teoriaopinnoista onneksi alkaa olla takana, mutta sen hitsiläisen opinnäytetyö olisi vielä kesken! :D Kesän aikana en oo saanu opinnäytetyötä juurikaan edistettyä (ehkä kokonaista 10 sanaa kesän aikana kirjoitettu :D) Alkuperäinen tarkoitus oli saada opinnäytetyö valmiiksi toukokuussa, mutta siihen en pystyny repeytymään. Toinen suunnitelma oli saada opinnäytetyö esitettyä ennen Espanjaan lähtöä eli viimeistään syyskuussa, mutta töiden ja väsymyksen takia tämäkin jäi pelkäksi haaveeksi. Nyt tänään päätin että opinnäytetyö on oltava valmis viimeistään tammikuun loppuun mennessä! :D Jospa tämä kirjoittaminen ja muille julkaisemin sais mut tekemään sen opparin viimeinkin loppuun tammikuun loppuun mennessä :D Kirjallinen tuottaminen on aina ollu mulle vaikeeta, (niin kun näistäkin teksteistä voi päätellä :D), mutta kun ilman opinnäytetyötä ei tuosta koulustakaan valmistu :D Joten ei auta kun purra hammasta ja väkertää se työ loppuun :)

Onneksi tämä kouluviikko oli melko lyhyen sutjakka, oikeastaan melkoisen sopiva aloitus näin pari kuukauden tauon jälkeen :D Tänään tuli koulun jälkeen käytyä salilla hikoilemassa ja irvistelemässä, mutta nyt vois oikeestaan sanoa että taivas kun on hyvä fiilis! :) Ilman salilla käymistä elämä olis paljon tylsempää ja sopivan kaverin (tsempparin/perseelle potkijan) kans se on vieläkin hauskempaa. Suosittelen kaikkia kokeilemaan sitä! :D

Mutta nyt jos lähtis käymään suihkussa, söis jotaki iltapallaa, venyttelis nuo aina niin jumissa olevat kintut kunnolla ja rupeis odottelemaan nukkumatin vierailua (tai ompelis vaikka hetken jos uni ei satu heti tulemaan :D)
Huomenna alkaakin jo viikonloppu joten auton nokka kääntyy iltapäivällä maalle päin:)

Kauniita unia, muistakaa levätä viikonloppuna! :)

<3 Terhi
Viikonlopun uimamaisteri! <3


      Toinen nuista meidän palleroista <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti