20.8.2015

Hei olen nainen ja peukaloni sijaitsee keskellä kämmentä!

 Tänä aamuna hiukkan aikataulusta jäljessä kouluun pyörällä lähtiessäni ihmettelin että miksi ihmeessä tämä ajaminen tuntuu näin vaikealta niiin sit vasta tajusin että voi piru vie, takarengas on täysin tyhjä. Tietenki viisaana ihmisenä talutin pyörän takaisin siihen telineeseen ja savu korvista sauhuten läksin kävellen tallustamaan kohti koulua.
Eilen illalla puoli kymmenen aikaan kaikki oli vielä kunnossa ja renkaissa ilmaa mut eipä enää tänä aamuna. Varmaksi en voi sanoa et joku olisi vahingoittanu sitä minun pyörää mut särki mikä särki :D Ja ilma kun ei siinä pysy, niin sillon pitää minun nostaa käpälät kohti taivasta ja todeta ittelleni et hitto vie nainen sää oot avuton... Mutta semmosta se elämä välillä on, kaikkea ei voi osata eikä tarviikkaan osata. Mut se on ainaki hyvä tietää et mitä et itte osaa niin aina löytyy joku joka senkin asian osaa tehdä! :D Eli täytyy osata hyödyntää toistenkin taitoja! :D

Mutta asiasta toiseen, tänään kävin hiukka juttelemassa mein mahtavan kv-koordinaattorin kanssa vaihtoon liittyvistä asioista ja tällä hetkellä stressi vaihdosta on hiukan pienempi. Samaan aikaan tapaamisessa oli kaksi muutakin opiskelijaa jotka ova lähdössä Kanadaan (muistaakseni) suorittamaan omaa harjoitteluaan ja toinen heistä oli ollu samaisessa harjoittelupaikassa aiemmin suorittamassa jotakin opintoihinsa liittyvää harjoittelua. Hän tiesi kertoa että ainakin tuolloin pari vuotta sitten siellä ohjaajat eivät kunnolla olleet osanneet englantia puhua joten elekielellä olivat siellä pitkälti toimineet :D Eipähän tule tämä harjoittelu olemaan ainakaan liian helppo! :D Mutta paikkana kuulemma todella hieno ja uusia kokemuksia saa paljon kun vaan muistaa itse olla aktiivinen. He olivat sillloin asunnon saaneet yhdeltä Fuengirolan alueella toimivalta suomalaiselta vuokranvälitys firmalta ja tämän iltapäivän tehtävänänä olikin minulla etsiskellä suomalaisia asunnon välittäjiä Fuengirolan alueelta ja muutaman sähköpostinkin pariin kohteeseen laitoin. Katsotaan onnistaako niiden kautta asunnon etsiminen vai täytyykö vaihtaa sittenkin taktiikkaa asunnon etsimisessä :D Mutta taas fiilis alkaa kääntyä sellaseksi kovasti vaihtoon lähtöä odottavaksi :) Mitä lähemmäksi lähtö tulee niin toisaalta fiilis muuttuu koko ajan sellaiseksi kotiin kaipaavaksi, mutta 3 kuukautta ulkomailla menee luultavasti hyvinkin nopeasti.

Málaga Location Map
http://www.weather-forecast.com/locations/Malaga



Ja tänään tulee muuten tasan kuukausi siihen, että tämä neiti lähtee kattomaan mitä sitä Euroopan toiselta laidalta oikein löytyykään! :)
Tänään koulusta kotiin kävellessäni kuuntelin puhelimesta musiikkia ja sattumalta satuin kuuntelemaan Tehosekoittimen Maailma on sun kappaletta ja se jotenkin iski siihen hetkeen aivan täydellisesti! :)


http://62.80.138.132/skolor/skolbilder/filer/e43bcff54df987af4114e8eac45e179e.Giraff.png


"Kasvaa vuosien paino
meidät pian alleen musertaa
käy jalkoihin tyly asfaltti
unet ohuiksi kuluttaa                                        
Jengi pelaa vaan aikaa
niil on liikaa mistä valita
ei kukaan huomaa
et kaikki on selvää
jos vain osaa katsoa

Anna tuulen puhdistaa
nostaa helmoja
heittää hiukset sekaisin
kevätmyrskyn kastella
mekko liimata kiinni vartaloos
niin olet kaunis
kaunis
ja maailma on sun

Nosta kasvot ylös sateeseen
katso lintujen lentoa
ne ei kylvä
ei ne satoa korjaa
mut niil on tarpeeks kaikkea
Kiivetään kukkulalle
sieltä näkee ohi kaupungin
niin sä muistat mistä tullut oot
ja minne palaat takaisin

Anna tuulen puhdistaa...                               

Joskus tuntuu että ajan pyörteet
kiskoo meidät mukanaan
avaa sylisi mulle
näin maailma saa ohi virrata
Sun aika on kukkaan puhjeta
kohti taivasta kurkottaa
juuret viimein kylmän kiven murtaa
jos ymmärtää odottaa

Anna tuulen puhdistaa..."


Ja näin maailma on taas hiukan parempi paikka kun on saanut tämänkin, suuren suuren murheen pudotettua sydämeltään! :D

Nyt jos hetken kuuntelis pediatrin luentoja, kävis lenkillä ja menis suihkun kautta nukkumaan! :)

<3 Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti