12.2.2016

Lähellä mutta silti niin kaukana..

Tammikuun 27. päivä vuonna 2013 aloitti tämä niin erilaisista ihmisistä koostuva ryhmä yhteistä matkaansa kohti suurta unelmaa, sairaanhoitajuutta. Ja nyt se tie ollaan pikku hiljaa kuljettu yhdessä lähes loppuun saakka. Muutama tentti ja parit simulaatio harjoitukset on edessä koulun puolella, mutta se on sit siinä. Eikähän toki sovi unohtaa lähitulevaksuuden pientä suurta peikkoa, 10 viikon mittaista syventävää harjoittelua.

Voi vaan hyvillä mielin muistella näitä menneitä 3 ja puolta vuotta. Omasta mielästäni meidän ryhmästä on yhdessä kasvanu tiiviis ja toisiaan tsemppaava porukka joiden kanssa aikaa tulee vietettyä välillä kouluajan ulkopuolellakin. Kahnauksia ja eri mielisyyksiäkin välillä on joukkoon mahtunut mutta aina ollaan pystytty asiat hoitamaan parhain päin. Matkan varrella ryhmän "koostumus" on hiukan muuttunut uusien ja poisjääneiden opiskelijatovereiden myötä, mutta niin se varmaan käy melkein jokaisessa ryhmässä. En voi mitään muuta tässä vaiheessa oikeen sanoa kun että kiitos kaikille teille ihanille opiskelijatovereille! Onneksi me vielä suurimman osan kanssa nähdään kuitenkin! :)

Mutta on se kyllä ihan oikeesti mahtava fiilis että pian mä oon oikee sairaanhoitaja! :D Mutta samalla se ajatus tuntuu niin pelottavalta, sillä silloin sulta odotetaan paljon tietoja ja taitoja. "Ahdistusta" kuitenkin hieman helpottaa tieto siitä että sairaanhoitaja ei ole koskaan täysin valmis. Ja se ei ole tyhmä joka kysyy vaan se joka jättää kysymättä! :)

Tänään sain hoitoelvytysnäytön suoritettua hyväksytysti läpi (oli äärettömän helppo kaikesta panikoinnista huolimatta), viime viikolla kirjaamisen näyttökokeen (täysillä pisteillä vaikka olin varma että se ei mene läpi) sekä viralliset viimeiset lääkelaskujen kokeet. Jäljellä olisi enää LOVE-koe sekä Akuuttihoitotyön koe sekä opinnäytetyön viimeistely harjoittelun lisäksi.

Töitä oon pikku hiljaa alkanu ettiä aluksi ainakin kesän ajaksi ja tulevan viikon perjantaina sekä seuraavan viikon maanantaina onkin jo työhaastattelut, toivottavasti nyt jotakin töitä sattuis nyt saamaan kesän ajaksi :D

Pakko oli pitkästä aikaa tulla tänne kirjottelemaan, aivan liian kauan täällä on ollu hiljasta..

Mutta ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3
<3 Terhi